Καλέστε με

Η εταιρία kouzinika.com ιδρύθηκε το 2009 με μοναδικό γνώμονα το πάθος για την κουζίνα και τη μαγειρική. Με το ίδιο πάθος ιδρύθηκε λίγα χρόνια αργότερα, το 2014 το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.kouzinika.com

Μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε σε εξειδικευμένα προϊόντα για την κουζίνα θέλουμε να μοιραστούμε αυτό το πάθος μαζί σας. Ανακαλύψτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία χρηστικών ειδών που διαθέτουμε και μετατρέψετε την καθημερινότητα σας στην κουζίνα ξεχωριστή και απολαυστική.

Επιλέξτε ανάμεσα στα μεγαλύτερα brand του χώρου προϊόντα που θα μετατρέψουν την μαγειρική σε διασκέδαση. Σκοπός μας να ικανοποιήσουμε την καθημερινή νοικοκυρά, το φοιτητή, το νέο ζευγάρι, τον ερασιτέχνη σεφ, αλλά και τον ποιο απαιτητικό επαγγελματία, αφού η συλλογή μας διαθέτει αμέτρητα προϊόντα ιδανικά για καλύψουν κάθε ανάγκη στην κουζίνα.

Με συνεχής ενημέρωση και ακολουθώντας πάντα τις σύγχρονες τάσεις επιλέγουμε προϊόντα που θα καλύψουν κάθε απαιτητική σας ανάγκη.

Στόχος μας να σας ικανοποιήσουμε ώστε να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα προϊόντα που έχετε επιλέξει. Και αυτό άλλωστε μας το αναφέρετε καθημερινά, μιας και το 96% από εσάς θα αγόραζε ξανά.

Μέλημα μας πέρα από τις καθημερινές σας ανάγκες στην κουζίνα είναι να εξυπηρετήσουμε επαγγελματίες που αναζητούν ιδιαίτερα και εξειδικευμένα προϊόντα για το ξενοδοχείο, το bar, ή το εστιατόριο τους. Μία συλλογή προϊόντων που ανανεώνεται καθημερινά ώστε να καλύψει κάθε επαγγελματική απαίτηση.

Αυτό άλλωστε μας το επιβεβαιώνετε εσείς με τις θετικές κριτικές σας.

Δείτε τα καταστήματα μας