Καλέστε με
SALE! -10% Μαχαίρι Nakiri 20cm Global View larger
Μαχαίρι Nakiri 20cm Global

Global Μαχαίρι Nakiri 20cm GF-36

Κωδικος: 2521203

Άμεσα διαθέσιμο

149,90 €

134,91 €

Τα μαχαίρια της Global διαθέτουν μια στενή και στιβαρή λαβή που έχει ίδιο μήκος και βάρος με την λεπίδα. Η ομοιότητα στο βάρος είναι αυτή που δημιουργεί την τέλεια ισορροπία στο μαχαίρι.

Αναλυτική Περιγραφή

  • Υλικό λάμας: Ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Υλικό λαβής: Ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Μήκος λάμας: 20cm.
  • Χρώμα: Inox.
  • Σε συσκευασία δώρου.
  • Made in japan.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό κάθε μαχαιριού είναι το τελείωμα του και το τελείωμα της Global είναι πραγματικά η υπογραφή της. Τα περισσότερα μαχαίρια Global είναι ακονισμένα και από δύο πλευρές της λεπίδας όπως τα μαχαίρια δυτικού στυλ. Όμως το τελείωμα τους ακονίζεται ξεχωριστά σε συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα ένα εντυπωσιακά αιχμηρό μαχαίρι που μένει παραμένει αιχμηρό περισσότερο χρόνο. Το τελείωμα τους είναι τόσο μεγάλο και προεξέχει τόσο που φαίνεται εύκολα με γυμνό μάτι και είναι πλάτους περίπου 0.5cm.

Τα επαγγελματικά μαχαίρια Global κατασκευάζονται από το καλύτερο, υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα, ανοξείδωτο ατσάλι. Η Yoshikin χρησιμοποιεί το ιδιόκτητο ανοξείδωτο ατσάλι το οποίο ονομάζει CROMOVA 18. Ο συγκεκριμένος τύπος ατσαλιού είναι αρκετά σκληρός ώστε τα μαχαίρια να διατηρούν την αιχμηρότητα τους για αρκετό καιρό, αλλά ταυτόχρονα να μπορούν να ακονιστούν με σχετική ευκολία. Το χρώμιο το οποίο περιέχεται αντιστοιχεί σε 18% του ατσαλιού, γι΄αυτό και το ατσάλι έχει την συγκεκριμένη ονομασία. Το υψηλό ποσοστό σε χρώμιο συμβάλλει στην ανθεκτικότητα της λεπίδας ενάντια στους λεκέδες.

 

Χαρακτηριστικά

Χρώμα: Ασημί
Διάσταση: 20 cm
Υλικό: Ανοξείδωτο

Σχετικά προϊόντα